Pure Morris tapet kollektion på tapetmesteren.dk

Pure Morris tapet kollektion på tapetmesteren.dk

Tapetkollektionen Pure Morris er et af de smukkeste tapet kollektioner vi har set længe, og vi har GLÆDET os til at vise den frem!!

Tapeterne i Pure Morris er en moderne fortolkning og simplificering af de klassiske William Morris tapet og tekstil mønstre, og passer perfekt til vores lyse, skandinaviske indretning.

Du kan bruge tapeterne til at indrette med rustikke materialer; lertøj, keramik, vejrbidt eller lyst træ - hent inspiration fra de smukke kollektionsbilleder herunder.

Tapeterne er i fremragende kvalitet - så de bliver ved med at være smukke i dit hjem også, uden at falme, gulne eller på anden måde miste deres skønhed.

Nonwoven kvaliteten betyder at de er super nemme at sætte op; du ruller vævlim på væggen med en langhåret malerrule, og sætter umiddelbart herefter tapetet op. Ikke noget med tapetlim på bagsiden af tapetbanen, og tapetbaner der bliver næsten umulige at håndtere efter trækketiden.

Hvis du har spørgsmål til tapeterne - eller tapetsering - er du som altid velkommen til at kontakte os på telefon: 4636 1666

 

tapet stue

 tapet til soveværelse

Pure Morris Tapet Kollektion

tapet lyse med sølv

Save
Farvehuset Login
Fortsæt shopping
Din ordre

Du har ikke noget i kurven

$(document).ready(function() { $('body').on('click', '[name="checkout"], [name="goto_pp"], [name="goto_gc"]', function() { if ($('#agree').is(':checked')) { $(this).submit(); } else { alert("You must agree with the terms and conditions of sales to check out."); return false; } }); });